Hand Desinfectie

 • Geplaatst op
 • Door Diversey & StadT Schoonmaakartikelen
 • 1
Hand Desinfectie

Beste klant,

 

Gedreven door COVID-19 is de urgentie voor goede hygiëne en desinfectie belangrijker dan ooit! Daarom gaat onze focus dit jaar naar
desinfectie en infectiepreventie. Met een goede hygiëne kun je je klanten en medewerkers goed beschermen tegen dit hardnekkige virus
dat ons nu al een jaar lang in de greep houdt. Daarom willen we onze klanten informeren over juist en vooral ook veilig productgebruik,
dat voldoet aan de wetgeving.


Handhygiëne: Alles wat je moet weten! 

Handhygiëne is de beste, eenvoudigste en meest effectieve manier om te voorkomen dat ziektekiemen, zoals bacteriën en virussen, zich verspreiden. Maar hoe was je nu op de best manier je handen? Wat zijn de voordelen van desinfectie. Alle feiten over handhygiëne op een rij.

Om zeker te weten dat een handdesinfectiemiddel werkzaam en veilig is, moet je op het volgende letten:

 • een handdesinfectiemiddel moet altijd toegelaten en geregistreerd zijn bij het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) of een Europese registratie bij de European Chemicals Agency (ECHA). Hiermee weet je zeker dat een handdesinfectiemiddel veilig en werkzaam is tegen genoemde ziektekiemen op het label. Dit geldt voor handdesinfectiemiddelen voor professioneel en consument gebruik;
   
 • een toegelaten handdesinfectiemiddel heeft altijd een N nummer (bijvoorbeeld 14400 N) of NL nummer (bijvoorbeeld NL-0018498-0000) op het etiket staan.
   
 • de contacttijden geven aan hoe lang je handen nat moeten blijven tijdens het inwrijven, om werkzaam te zijn tegen de ziektekiemen.
   
 • wanneer een handdesinfectiemiddel alleen uit alcohol (ethanol) bestaat dan moet hier minimaal 70% van in zitten. Andere werkzame stoffen kunnen 1-propanol, 2-propanol, waterstofperoxide (met melkzuur) zijn.

 

Hoe moet je je handen desinfecteren of reinigen?


Handdesinfectie is alleen effectief als je de volgende stappen volgt:

  1. Voldoende product op de hand verdelen (volgens de voorschrift op het etiket)
  2. Eerst de vingertoppen in de handpalm
  3. Handpalmen tegen elkaar wrijven
  4. Tussen de vingers wrijven
  5. Vingertoppen goed inwrijven
  6. Met gesloten vingers
  7. Duimen in de handpalm 

 

handdesinfectie_protocol

 

Verlenging promotie handdesinfectiezuilen 

 

Omdat handhygiëne essentieel is in de strijd tegen COVID-19, hebben we besloten om de promotie op handdesinfectiezuilen te verlengen tot 31 maart 2021. Heeft u navullingen van desinfectiemiddelen nodig voor de handdesinfectiezuilen? Aarzel dan niet en bekijk deze promotie met superscherpe prijzen.

 
De IntelliCare Vloerstandaard is een accessoire ontwikkeld voor de hybride IntelliCare dispenser. Met de IntelliCare vloerstandaard maakt u handhygiëne toegankelijk voor iedereen op elk moment. De standaard is ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met alle zeep of handdesinfectie  IntelliCare 1.3L vullingen.

PROMOTIE

Bij aankoop van 2 dozen met 4x 1.3L Intellicare vullingen NU een Intellicare floorstand + drip tray + hybride dispenser voor 90 EUR. Bij webshop bestelling geef: PROMO-handdesinfectie aan in het commentaar. Dan controleren wij uw bestelling en zorgen dat deze zo spoedig mogelijk aan u geleverd zal worden. 

VOORDELEN

• Maakt handhygiëne overal en voor iedereen toegangelijk
• Ideaal voor druk bezochte ruimtes zoals wachtkamers, kantines en winkelcentra
• Verhoogd handhygiene compliance
• Ruimte voor uw eigen communicatie boodschap
• Makkelijk schoon te maken, weinig onderhoud
• De Intellicare vullingen voldoen aan alle Europese normen voor handdesinfectie

 

*Onze producten worden geleverd door Diversey en zijn
via onze webshop te koop of in onze winkel te bestellen.

 

Hoe bescherm je het beste je klanten en werknemers tegen COVID-19?

Om onze klanten van de juiste informatie te voorzien hebben we een database gemaakt met alle materialen rond COVID-19. Hier kun je gratis alle materialen (brochures, werkinstructiekaarten en desinfectiekaarten) downloaden voor diverse sectoren. De informatie wordt regelmatig geüpdatet, neem dus regelmatig een kijkje.

 
 

Persoonlijke advies nodig contacteer ons! 

Zou je toch graag persoonlijk in contact komen en graag passend advies inwinnen.
Neem dan contact op! Stuur ons een mailtje. 

 

StadT helpt u graag verder!

Reacties

 1. secelle carine secelle carine

  Kunnen we bij jullie "ecolab polish cleaner" verkrijgen,
  Het mag geen spuitbus zijn maar de sproeiflacon en wat is de prijs

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »