Buzil Planta

Het efficiënte, volledige systeem voor milieuvriendelijke reiniging.

De allerbeste resultaten op basis van een laag verbruik: de Edition Planta® van Buzil voldoet niet alleen aan de hoogste eisen voor reinigingsprestaties, maar voldoet tevens aan de strengste Europese normen op het gebied van milieubescherming.

Van oppervlakken en vloeren tot sanitaire systemen en glas, tot lotion voor het wassen van de handen; het gebruiksvriendelijke complete systeem omvat duurzame reinigingsoplossingen voor alle toepassingsgebieden. Een volledig schone zaak dus, gebaseerd op veel ervaring: al meer dan twintig jaar houden wij ons intensief bezig met de ecologie. Op basis van de op deze manier vergaarde kennis zijn wij voortdurend ons gehele productassortiment aan het verbeteren. Aan de Edition Planta® werden zelfs het EU-ecolabel en het Oostenrijkse milieukeurmerk toegekend.

De betrokkenheid van Buzil op het gebied van milieubescherming gaat echter veel verder dan alleen maar productontwikkeling. Al in 2002 verkregen wij de eerste certificering van ons milieumanagementsysteem conform DIN EN ISO 14001. Bovendien is ons bedrijf al sinds 1995 betrokken bij vrijwillige milieudiensten betreffende het milieupact Beieren. Daarnaast is Buzil al sinds 2011 DIAMOND Member van de UAE Business Council for Sustainable Development (BCSD), de Arabische tak van de World Business Council of Sustainable Development (wereldhandelsraad voor duurzame ontwikkeling).

Zo werken wij elke dag met een overkoepelende blik aan innovatieve reinigingsoplossingen. Of anders gezegd: aan perfecte reinheid met een duurzame werking.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »