Over ons

StadT Schoonmaakartikelen heeft ruim 40 jaar kennis en ervaring als het gaat om schoonmaken, glasbewassing en het faciliteren van middelen en materialen. StadT is een echt familiebedrijf en wordt inmiddels aangestuurd door de derde generatie. Wat zorgt voor continuïteit en stabiliteit, maar met de ervaring van toen en de kennis van nu is StadT innovatief, flexibel en vooruitstrevend.   

 

De ervaring brengt onze terug naar 1962, waar toen begonnen werd met schoonmaak werk voor voornamelijk particulieren klanten. Al snel nam de vraag naar onze diensten toe. Het leveren  van kwaliteit was toen al kenmerkend voor ons succes en vandaag is dat nog steeds waar StadT voor staat. Kwaliteit!

Na de enorme groei binnen de particulieren sector zijn we begin jaren 80 verder doorgegroeid en kwamen daar de eerste zakelijke klanten bij. Van scheepswerven, transportoverslag bedrijven,  fabriekshallen en kantoren bleef de vraag maar toenemen. Schoonmaken mag niet te veel kosten, maar moet wel goed worden uitgevoerd. Dat heeft ervoor gezorgd dat StadT nu nog steeds  vecht voor een eerlijk prijsbeleid.

Helaas kent onze schoonmaak geschiedenis niet alleen hoogtepunten, maar zijn er ook zeker moeilijke tijden geweest. De zakelijke markt wilde meer bezuinigen op schoonmaakkosten en bijna het onmogelijke werd gevraagd. Dat heeft ertoe geleid dat we ons weer meer zijn gaan richten op de particulieren markt. In de jaren negentig waren er steeds meer tweeverdieners en lag de vraag naar schoonmakers weer vooral bij huishoudens.

Weer aanpassen en anders te werk gaan, maar juist ook die ervaring zorgde ervoor dat we flexibel werden en ons konden aanpassen naar de vragen die er vanuit de markt komen. Niets zo veranderlijk dan…, maar dat geldt zeker ook voor de schoonmaakwereld. Al die kennis en ervaring vormen met elkaar de fundering voor StadT Schoonmaakartikelen B.V. Een goede stabiele basis waarop wij onze groothandel, winkel en webshop hebben gebouwd, zodat we iedereen kunnen voorzien van een goed advies. Dat wat wij hebben geleerd delen we graag met onze klanten. Waar we zelf ooit tegenaan zijn gelopen of de hulp die wij hebben gemist is de meerwaarde die StadT te bieden heeft voor alle klanten.

 

 

StadT is niet zomaar een groothandel, een winkel en een webshop. StadT denkt mee met iedere klant. Van klein tot groot, van particulier tot zakelijk. StadT is er voor iedereen, want overal waar mensen zijn, moet er worden schoongemaakt. Zoveel mensen zoveel wensen. Maatwerk, service, flexibiliteit zorgen er met elkaar voor dat al die wensen vervuld kunnen worden. Of het nu gaat om schoonmaak,  glasbewassing of facilitaire diensten. Met de nieuwste middelen en materialen gebruikt StadT de ervaring van toen, voor het werk van vandaag. En samen met u denkt StadT vandaag al na over, het milieu, de kwaliteit en de eerlijke prijzen van morgen.

 

StadT schoonmaakartikelen voor iedereen!

 

 

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »